Het Lampje Linksonder

 

 

IdeeŽn genoeg

Slagvaardig innoveren in de dienstverlening

 

Stop met vergaderen over het wel of niet implementeren van innovatieve ideeŽn: ga aan de slag! Innovatie is vooral een kwestie van doen. In acht hoofdstukken beschrijven de auteurs evenzoveel ijzeren regels van succesvol innoveren.

 

Flaptekst

Innovatie is mensenwerk. Innovatie gaat over de toekomst en deze is niet te voorspellen. Modellen en structuren bieden daarom slechts weinig houvast. In dit boek vindt u dan ook vooral veel voorbeelden die u laten zien hoe een dienstverlenende organisatie in de praktijk innovatiever te werk kan gaan.

De auteurs van dit boek zijn ervaren innovators en beschrijven elk hun persoonlijke ervaringen. In mini-interviews komen personen aan het woord die in de praktijk veel te maken hebben met innovatie. Anekdotes, succesverhalen en mislukkingen, aangevuld met treffende citaten zorgen ervoor dat u veel herkent en zich doorlopend aangesproken voelt.

 

De Pers

"Goed en leuk boek", "Inspiratiebron"; "Gaat meteen naar de kern", "Aanrader", "Business cases en inspirerende sprekers", "Sterke verzameling essays"; "Waardevolle bundel".

 

Bestel direct bij: