Het Lampje Linksonder

 

Diensten

De diensten van Het Lampje Linksonder zijn non-conformistisch, enthousiasmerend en resultaatgericht. De rode draad: het verhogen van het innovatief vermogen van de organisatie. Het Lampje levert maatwerkadvies, interim- en projectmanagement, presentaties en brainstorms.

Neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Advies

"Hoe richten we een innovatieproces in? Wie zijn de sleutelfiguren in onze organisatie? Hoe betrekken we de medewerkers bij verbetertrajecten? Hoe past innovatie binnen onze strategie? De budgetten zijn bijna nul en toch willen we innoveren."

Het Lampje Linksonder analyseert de organisatie en komt met verbetersuggesties en een concreet plan van aanpak.

 

Interim- en projectmanagement

"Onze innovatieafdeling is nog teveel een ideeŽnbus." "Richt ons innovatieproces in." "Ons hoofd businessdevelopment stapt per direct op." "We hebben tijdelijk vers bloed nodig."

Het Lampje Linksonder levert resultaatgerichte aanpakkers.

 

Presentaties

Een kick-off, de landelijke managementdag, een themamiddag. Zodra het op innoveren en enthousisameren aankomt, levert Het Lampje Linksonder een passende presentatie. Boordevol energie, toepasselijke anekdotes en ruim bemeten humor. Lees meer . . .

 

Brainstorms

Als geen ander lukt het ons om 'het beste' uit de deelnemers aan een brainstormsessie naar boven te halen. Niet alleen verfrissende en waardevolle ideeŽn, maar ook duidelijke vervolgstappen. Een brainstorm is altijd gericht op eindresultaat.

Lees meer . . .